A Valentin-nap is lehet fitt – sőt, attól csak jobb buli

Sikerrel kitartottál az újévi fogadalmad mellett? Száraz január, életmódváltás? Miért térnél le erről a szép útról csak azért, mert Valentin-nap van? Hiszen a szerelmesek napja is telhet az egészség és aktivitás jegyében – így ezen a napon azért is tesztek, hogy minél tovább élvezhessétek egymás társaságát. Adunk néhány tippet.

Let’s go outside!

Így énekel George Michael a slágerben, aminek az szövege egyébként nem az egyszerű szabad levegőn létről szól, hanem valami sokkal pajkosabbról – olvass utána! 😉 Annál is inkább illik ez a dalsor egy fit Valentin-nap mottójának. Dobjátok fel az idei Valentint egy frissítő szabadtéri sétával Lupi kutya elismeréséért és – főleg! – a saját energiaszintetekért! Ha hideg van, öltözzetek rétegesen, esetleg vigyetek magatokkal termoszban egy jó forró teát-kávét. Tudtad, hogy a természetben tartózkodás segíti a fókuszálást? Így igazán egymásra figyelhettek! A sétát feldobhatod egy kis motivációval: az útvonal végpontja lehet, mondjuk, egy masszázsszalon, ahol közösen lazulhattok el a mozgás után.

Séfbajnokság otthon

Egy jó étterem mindig nagy élmény, ezen a napon azonban jellemzően igazi pokol asztalt kapni… tervezzetek inkább otthoni főzést, így az együttműködésre is rágyúrtok, és azt is biztosan tudhatjátok, hogy mi is van az ételben, készíthetitek a saját ízlésetekhez, étrendi megkötéseitekhez, esetleges allergiáitokhoz. Az is jó játék, ha leosztjátok, hogy ki melyik fogásért felelős. Az ünnepi hangulatról se feledkezzetek el! Most van itt az ideje a szép abrosznak, a szép terítéknek, a gyertyának, egy szál virágnak az asztalon, ha pedig kedvenc dalaitok szólnak a háttérben, az végképp megkoronázza az estét.

Legyen tánc!

A mozi is jó randiprogram, de azt igazán bármikor megtehetitek: menjetek el ma inkább táncolni! Ha nem vagytok profi táncos lábúak, akkor elmehettek egy vezetett órára is, óriási poén együtt nevetni az esetleges ügyetlenkedéseteken. De még jobb, ha nem JÓL akartok táncolni – nem szükséges erre a napra a perfekcionizmus – csak egyszerűen táncoltok. Finom testi közelség, humor, gyengédség – és ráadásul még mozogtok is!