Adatvédelmi Nyilatkozat

Üdvözlünk a TeamPuli közösség tagjai között!

Az alábbi adatvédelmi nyilatkozatban összegyűjtöttük, hogy a TeamPuli szolgáltatásokkal kapcsolatban hogyan kezeljük a személyes adataidat, illetve milyen döntéseket hozhatsz a személyes adataid védelme érdekében.

Az adatvédelmi nyilatkozatunk nem terjed ki az olyan harmadik felek által nyújtott applikációkra vagy szoftverekre, amelyek a Szolgáltatásokkal integrálhatók, illetve más, harmadik felek által nyújtott termékek és szolgáltatások adatkezelési gyakorlatára.

Milyen típusú adatokat kezelünk Rólad?

a)    A Szolgáltatási Fiókod regisztrációja során megadott adatok

b)    A Felhasználói Fiókod regisztrációja során megadott adatok

●    Vezetéknév, keresztnév

●    E-mail cím

●    Vezetéknév, keresztnév

●    Felhasználónév

●    Avatár (amennyiben választottál ilyet)

●    A Szolgáltatással kapcsolatos ügyfélszolgálati kérések, válaszok

 

c)    Az Adminisztrátor által megadott adatok veled kapcsolatban

d)    A Szolgáltatással kapcsolatban gyűjtött adatok

●    E-mail cím

●    A Kihívás, amihez meghívást kaptál

●    Felhasználói azonosító

●    Az egyes Kihívások során megtett lépéseid száma

●    A Chat funkció használata során váltott üzeneteid, és azok címzettjei

●    A Kihívások során gyűjtött Lupi Tallérok és Napi Lépésnövelő Kuponok illetve Bónusz Lépés Kuponok

e)   Számlázással kapcsolatos adatok

f) Felhasználási szokásokra vonatkozó információk

●    Cégnév és cím, adószám

●    Fizetési információk, ideértve a bankkártya adatokat

A Szolgáltatási Fiók illetve Felhasználói Fiókok és az egyes funkciók használatával illetve azok gyakoriságával kapcsolatos információk

 

 

Milyen célokból kezeljük a személyes adataidat?

 • Szolgáltatások: A Szolgáltatás során gyűjtött személyes adataidat elsősorban a szolgáltatás nyújtásával illetve támogatásával összefüggésben kezeljük, így különösen annak érdekében, hogy a Kihívás során elért eredményeket nyilvántartsuk.
 • Számlázás: Bizonyos adatokat, így a fizetési információkat a számlázással összefüggésben kezeljük, azaz annak érdekében, hogy a fizetési tranzakciókat végrehajtsuk, a megrendelésedről megerősítést, illetve számlát küldjünk.
 • Kommunikáció: A Szolgáltatás során Szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat oszthatunk meg Veled, így például adminisztratív jellegű üzeneteket küldhetünk az általad megadott e-mail címre. Kérjük tartsd észben, hogy bizonyos típusú üzenetekről nem iratkozhatsz le, amennyiben azok biztonsági vagy jogi okokból szükségesek.
 • Marketing: A hozzájárulásod esetén az általad megadott e-mail címre marketing üzeneteket küldhetünk. Annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogy a felhasználóink hogyan használják a szolgáltatást, illetve az online marketing vagy e-mail kampányaink hogyan teljesítenek, bizonyos esetekben elemzéseket végzünk.
 • Termékfejlesztés: Analitikai szoftvert használunk annak érdekében, hogy jobban megérthessük a felhasználóinkat és így fejleszthessük a szolgáltatásainkat. Ez a szoftver rögzítheti, hogy a felhasználóink milyen gyakran, illetve formában használják a Szolgáltatást. Ezeket az információkat felhasználói szokások és trendek elemzéséhez használjuk fel, összesített formában.
 • Jogérvényesítés és jogos érdekek védelme: Amennyiben azt jogszabály kötelezővé teszi, vagy úgy gondoljuk, hogy az a jogaink, jogos érdekeink, vagy harmadik felek jogos érdekeire tekintettel szükséges, az adataidat felhasználhatjuk jogi eljárásokkal összefüggésben, valamint megfelelési, audit tevékenységünk során, illetve a cégünket érintő társasági tranzakciókkal kapcsolatban.
 • Egyéb: Egyéb okokból kizárólag a jogszabályi rendelkezéseknek és a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően kezelhetjük az adataidat, illetve hozzájárulásod esetén (amennyiben az adatkezeléshez szükséges).

Mi az adatkezelésünk jogi alapja?

Kizárólag abban az esetben gyűjtjük, illetve kezeljük a személyes adataidat, amennyiben az alkalmazandó jogszabályok alapján annak megvan a megfelelő jogalapja. Ez azt jelenti, hogy kizárólag akkor gyűjtünk és kezelünk személyes adatot, amennyiben az alábbiak közül valamelyik teljesül:

 • A Szolgáltatás nyújtása érdekében szükséges, például a felhasználói fiókod létesítéséhez vagy az ügyfélpanaszok kezelésre érdekében;
 • Megfelelő érdekmérlegelési teszt alapján valamilyen jogos érdek érvényesítéséhez szükséges – például kutatás és fejlesztés, jogaink illetve jogos érdekeink védelme érdekében – amennyiben azt nem írják felül az adatvédelmi jogaid;
 • Hozzájárulásod adtad az adatkezeléshez egy konkrét célból;
 • Jogszabályoknak való megfelelés érdekében szükséges.

Hogyan használod az adataidat a Szolgáltatás igénybevétele során?

A Felhasználói Fiókodon keresztül a Kihívások eredményeinek értékeléséhez folyamatosan elérhetővé tesszük számodra a napi lépésszámodat, illetve az összes, alkalmazásban rögzített lépésszámodat, Lupi Tallérjaidat és kuponjaidat. Ennek a funkciónak köszönhetően a különböző Kihívások során elért fejlődésedet is nyomon követheted.

A Szolgáltatás Chat funkcióján keresztül üzeneteket válthatsz a Kihívás többi résztvevőjével. Ne feledd, hogy – választásod szerint – akár az összes résztvevőnek küldhetsz üzenetet, és ebben az esetben az üzeneted minden Kihívásban résztvevő számára elérhető lesz. Kérjük, ha üzenetet küldesz, mindig tartsd szem előtt a Felhasználási Feltételek 3. pontjában leírtakat.

Hogyan osztunk meg adatokat harmadik felekkel?

A személyes adataidat soha nem értékesítjük harmadik felek részére. Ugyanakkor, bizonyos esetekben meg kell osztanunk a személyes adataidat másokkal. Ilyet kizárólag a jogszabályokban és a jelen adatkezelési nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően teszünk, és az alábbi esetekben:

 • Az Adminisztrátorod részére: A Kihívások eredményességének értékelése, illetve az esetleges – Ügyfél által kitűzött – díjak és nyeremények odaítélése érdekében az Adminisztrátor részére összesített riportokat teszünk elérhetővé a résztvevőkről és az egyes csapatokról.
 • A Kihívásban résztvevők számára: Az esetleges csalások és visszaélések elkerülése végett folyamatosan nyomon követheted az adott Kihívásban résztvevők aktuális lépésszámait, felhasználónév szerint – és ők is a Tiédet.
 • Jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés: Az alkalmazandó jogszabályok felhatalmazása alapján, vagy az azoknak való megfelelés érdekében személyes adatokat továbbíthatunk, például bűnüldöző szerveknek, amennyiben kötelesek vagyunk a bűnüldözési célú együttműködésre. Bizonyos esetekben személyes adatok továbbítására kerülhet sor a jogaink vagy jogos érdekeink védelme érdekében, illetve a biztonságod vagy mások biztonságának védelme érdekében (ideértve az esetleges csalások és visszaélések kivizsgálását az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően).

 

 • Harmadik fél szolgáltatók részére: Bizonyos esetekben harmadik fél szolgáltatókat veszünk igénybe. Külső harmadik felek látják el például a fizetési tranzakciók feldolgozását, vagy a számlázást. Az adatfeldolgozóink minden esetben kötelezettséget vállalnak arra, hogy a velük megosztott személyes adatokat kizárólag a FitPuli részére nyújtott szolgáltatásukkal összefüggésben használhatják fel.

Szolgáltató

Székhely

Szolgáltatás

FireBase (Google LLC)

1600 Mountain view, Amphiteathre Parkway, Kalifornia, USA

Adattárolás

szamlazz.hu (KBOSS.hu Kft.)

1031 Budapest, Záhony utca 7.

Számlázás

Planet of the apps Kft.

1037 Budapest, Virág Benedek u. 23.

Analitika

Stripe Payments Europe Limited

C/O A & L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay, Dublin D01 H104,

Ireland

Fizetési tranzakciók lebonyolítása

A személyes adataidat elsősorban az Európai Gazdasági Térség (EGT) területén tároljuk. Amennyiben az EGT-n kívül továbbítanánk adatot, azt kizárólag a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően tesszük.

 

Ki felelős az adatkezelésért?

A Szolgáltatást a FitPuli Kft. (székhely: 9024 Győr, Katód utca 6. I/3., Magyarország, cégjegyzékszám: Cg. 08-09-029303) („FitPuli”) nyújtja.

Mivel a Szolgáltatást annak a vállalkozásnak nyújtjuk, aminek a munkavállalója, illetve közreműködője vagy, ezért bizonyos esetekben az adataid kezelésével kapcsolatos döntések meghozatalára elsősorban az a szervezet jogosult, aki a Szolgáltatást mint „Ügyfél” igénybe veszi. Ilyenkor adatvédelmi szempontból az Ügyfél minősül adatkezelőnek, a FitPuli pedig az Ügyfél utasításai alapján jár el az adatkezelés során, mint adatfeldolgozó.

A FitPuli bizonyos, Szolgáltatással kapcsolatos tevékenységeit kiszervezte, így az adatkezelést bizonyos esetekben harmadik felek (adatfeldolgozók) látják el. Az adatfeldolgozóinkról itt találsz részletesebb leírást.

Mennyi ideig kezeljük az adataidat?

Az adataidat mindaddig tároljuk, amíg az a fenti célok elérése érdekében szükséges (például ahhoz, hogy a Szolgáltatásunkat igénybe tudd venni, vagy részt tudj venni egy Kihívásban), hacsak jogszabály nem ír elő vagy tesz lehetővé hosszabb megőrzési időtartamot (például adójogi, számviteli vagy egyéb jogi kötelezettségek miatt). Amennyiben már nem áll fenn olyan jogos érdek, ami miatt a személyes adataid kezelése szükséges, az adataid az adattörlési szabályzatunkban megfelelően töröljük illetve anonimizáljuk.

 

Amennyiben a személyes adataidat egy másik szervezet megbízásából kezeljük, az érintett Ügyfél minősül adatkezelőnek, a személyes adataid az érintett Ügyfél utasításainak megfelelő időpontig tároljuk.

 

Hogyan védjük az adataidat?

Megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogellenes adatkezeléssel szemben megfelelő védelmet biztosítsunk az adataid számára. A FitPuli ISO27001:2013 információbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A személyes adataiddal kapcsolatos jogaid

Az adatvédelmi jogaid érvényesítése érdekében kérheted:

 • a személyes adataid pontosítását vagy módosítását;
 • tájékoztatást arról, hogy milyen adatokat kezelünk veled kapcsolatban;
 • a személyes adataid törlését.

Amennyiben valamelyik fenti jogodat szeretnéd érvényesíteni, kérjük e-mailben küldd el nekünk a dpo@fitpuli.com e-mail címre. A kérelmeddel kapcsolatban 30 naptári napon belül fogunk válaszolni. Kérjük tartsd észben, hogy mielőtt válaszolnánk, kérhetjük a személyazonosságod igazolását.

Szükség esetén az adatkezeléssel összefüggésben az adatkezelési hatóságnál panaszt nyújthatsz be, vagy bíróság előtt érvényesítheted a jogaidat. További információért, kérjük keresd fel felügyeleti hatóságunkat, a Nemzeti Adatvédelmi és Információbiztonság Hatóságot, amelynek elérhetőségei:

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf. 5

Telefon: +36-1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

Az Európai Unió tagállamainak adatvédelmi hatóságainak teljes listáját itt érheted el.

További kérdések?

Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne a személyes adataid kezelésével kapcsolatban, kérjük írj nekünk az info@teampuli.com e-mail címre.

Adatvédelmi felelőst is kineveztünk, az elérhetőségei:

Oláh József

E-mail: it@fitpuli.com

Levelezési cím: 9024 Győr, Katód utca 6. I/3.