Rólunk

2017-ben alkottuk meg első, innovációs díjjal kitüntetett egészségfejlesztési rendszerünket, a Fitpulit azzal a céllal, hogy az emberek ne csak akkor kezdjenek el foglalkozni az egészségükkel, amikor már baj van. Az egészségtelen életmód miatt kialakuló betegségekkel szemben sokszor pont az aktív munkavállalók a legvédtelenebbek. Mivel viszont az életünk harmadát munkában töltjük, az egészségtudatos életmód kialakításának a munkahely nemcsak része, hanem meghatározó színtere is. A Fitpuli csapata szakértőkből áll, praktizáló orvosok, IT szakemberek, szervezetpszichológusok – de mindenek előtt egészségtudatosak vagyunk!

Az első pulink

 A Fitpuli célja a vállalatok wellbeing programjának a hatékony támogatása. Átfogó megoldást nyújt nemcsak a személyreszabott egészségfejlesztésre, de lépésgyűjtő és kerékpáros kihívásai a közösségépítés alappillérei is.Egy olyan átfogó egészségfejlesztési keretrendszert hoztunk létre, amely egyszerre segít a dolgozók fizikális és mentális egészségének fejlesztésében és a vállalati hatékonyság növelésében. Virtuális egészségőrünk, Lupi mára több mint 30.000 felhasználó alvásminőségét, hangulatát, táplálkozással és mozgással kapcsolatos szokásait fejleszti olyan vállalatoknál, mint az UNION Biztosító, a Nemzeti Közművek vagy a Budapest Bank. Emellett a Fitpuli egyéni egészségfejlesztő applikáció is a munkavállalóknak.

Egy új eb, de a mi kutyánk kölyke.

A TeamPuli egy az egészségtudatos csapatépítés játékos eszköze, mely segítségével a csapatszellemért és az egészségükért egyszerre tehetnek a felhasználók, miközben még jól is érzik magukat. A TeamPulit a Fitpuli tapasztalatai, partnereink igényei alapján azon leendő partnereinknek készítettük, akik erősítenék a szervezeten belüli kommunikációt és  kapcsolatokat, mindezt az egészség jegyében.

Célja, hogy egyszerűen létrehozható, a vállalat és a csapatok igényeire szabható csapatépítő kihívást kínáljon a felhasználóknak, melyek révén a munkavállalók egymás közötti kapcsolatai erősödnek, összetartó munkahelyi közösség épül – miközben játékos formában még a saját egészségükért is tesznek. A TeamPuli egészségtudatosságot csempész a munkahelyi mindennapokba, élményt és közös témát ad, az erősebb csapatszellem pedig növeli mind a munkavállalók hatékonyságát, mint elköteleződésüket a csapatuk, és végső soron a vállalatuk iránt.

Applikációnk a mozgás örömével szeretné közelebb hozni egymáshoz a kollégákat, és abban is segít, hogy ki-ki elinduljon egy aktívabb élet irányába – hisz egyedül ez sokkal nehezebb, mint csapatban. Némi egészséges versengés erősíti a motivációt, a csapatokba rendeződés pedig segít bevonni azokat a kollégákat, akik a saját életükben kevésbé aktívak. A közös élmény csökkenti a munkatársak közötti távolságot, így a munka is pörgősebb, eredményesebb lesz.

Miben különbözik a Fitpuli a TeamPulitól? 

A Fitpulihoz hasonlóan az egészségmegőrzés és -fejlesztés a cél, de máshonnan közelítünk. A Fitpuli egy átfogó vállalati egészségprogram, melyben a munkahelyi egészség és jóllét több irányból fejleszthető. A TeamPuli egy új, a Fitpulitól függetlenül használható programcsomag, amelyben a játékos csapatépítésen van a hangsúly, ám, mint eddig is: a fókuszban itt is az egészség van.Lupi segít a kollégáknak az egészségük megőrzésében egyénileg is, miközben segíti a szorosabb és hatékonyabb munkahelyi csapatok létrejöttét és a digitális átállást. A csapaton belül összeköti a különböző generációkat és az eltérő fittségi szintű kollégákat, és egy folyamatosan futó csapatépítő programként is funkcionál. Pezsgőbb és eredményesebb munkakörnyezetet generál, ezzel erősíti a munkavállalók elköteleződését és csökkentheti a fluktuációt. Javul a cég külső és belső megítélése, ezáltal hatékonyabbá teszi az employer branding stratégiát, tovább erősítve a vállalat piaci helyzetét.