Élj egészségesebben a TeamPulival!

Magyarországon rengetegen szenvednek olyan betegségektől, amiket egészséges, vagy éppen egészségesebb életmóddal könnyedén meg lehetne előzni. Sokszor azonban szeretünk kifogásokat keresni arra, hogy miért nem vágunk bele az életmódváltásba, pedig annak nem kell egyáltalán olyan drasztikusnak lennie, mint elsőre gondolnánk. 

A fokozatosság elve ugyanis itt is rendkívül fontos, hiszen ha szépen lassan szoktatjuk rá magunkat az új életmódunkra, annál nagyobb esélyünk van a sikerre és arra is, hogy a végén jól bevált szokás válik belőle. Első lépésként érdemes a TeamPulival kezdeni, ami minden nap motivációt ad neked arra, hogy egészségesebben élj. 

Applikációnk folyamatosan monitorozza, hogy mennyi lépést teszel meg egy nap és rendszeresen jutalmaz is téged, ha összeszedtél egy nagyobb mennyiséget. Nyilvánvalóan nem kell napi 10 ezer lépéssel kezdened, kezdetben elég annyi, hogy napi 30 perc sétát teszel, ami megfelelő társaságban, vagy akár podcast hallgatás közben is gyorsan eltelik. 

Később érdemes egyre nagyobb utakat megtenned, hiszen így még több lépést gyűjthetsz, amivel fejlődik a saját avatárod, amit így feloldott kozmetikai cuccokkal tudsz minél egyedibbé varázsolni. A TeamPuli boltjában pedig kuponokat is vehetsz magadnak, amivel még gyorsabbá válhat a lépésgyűjtés. 

Ehhez viszont Lupi tallérokra van szükséged, amit sok gyaloglással, futással szerezhetsz és azzal is, ha rendszeresen megpörgeted a Szerencsekereket. Fontos, hogy minden nap élj ezzel a lehetőséggel, ami azért is célszerű, mert minden nap meg kell nyitnod az alkalmazást ahhoz, hogy regisztrálja a lépéseidet. Ennek megkönnyítésére a beállításokban aktiválhatod az emlékeztető funkciót, ami 24 óránként szólni fog neked, hogy érdemes a TeamPulit beizzítanod. 

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minél több lépést teszel meg, annál jobb formába kerülsz, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben megbirkózz a stresszes helyzetekkel és sokkal ritkábban leszel beteg, mint korábban. Persze, ehhez nem árt az sem, ha odafigyelsz az egészségedre, ami nem egész napos zöldséglegelést jelent, hanem azt, hogy a lehető legkevesebb legyen egy nap a feldolgozott élelmiszer. Sok sikert kívánunk hozzá!