Megérkeztünk, sziasztok!

Egészségünk megőrzésének titka a megelőzés. A megelőzésnek pedig különböző formáit ismerjük, az egészséges étkezést, a testmozgást, a kontroll- és szűrővizsgálatokat, az éves nagylabort. 

A mai nap nem rólunk, hanem egy számunkra igazán különleges eseményről fog szólni, hiszen most először mutatjuk be Nektek a TeamPuli appot! Legújabb alkalmazásunkban kedvenc pulink ezúttal is  játékos formában ösztönöz a testmozgásra, de nem akárhogy! Közösségi lépésszámláló játékunkat orvosok és HR szakemberek segítségével tökéletesítettük, hogy a kollégák megmozgatása mellett egymáshoz is közelebb hozzuk őket. Ráadásul minél többet mozognak, annál nagyobb jutalmakat kapnak.

Hiszen nem csak éves fitneszbérlettel vagy egészségpénztári hozzájárulással támogathatjuk kollégáink fizikai és mentális egészségért, hanem közösségi mozgással is!

Csapatban az egészségmegőrzés szórakozás
Három lépésben szeretnénk Nektek bemutatni a TeamPulit.

Családunk, barátaink és kollégáink biztonságos és támogató környezetet nyújtanak számunkra. Képzeljük csak el, mennyivel nagyobb kihívást jelentene egy új szokást elsajátítani, ha környezetünkben mindenki másképp cselekszik. Óriási a csábítás, a kitartás pedig kulcsfontosságú, főleg ha egészségünk megőrzéséről van szó. Ebben segítünk most Neked: virtuális őrkutyánk Lupi, lépésről- lépésre mutatja az utat. 

Már az első lépés egy igazi kaland! A cégből bárki összeállítja nektek a legelső kihívásotokat, majd mindenkinek elküld egy virtuális meghívót. Ha ezt megkapod, regisztrálsz, létrehozod a profilodat és már készen is állsz a kihívásra!

Ne feledd, egy támogató közösség az egekbe repít! 

A kollégákat se hagyd ki a játékból, hiszen ők támogatnak téged. Velük tudod megosztani nehézségeidet, mellettük könnyebben megbirkózhatsz az előtted álló akadályokkal. 

Második lépés a csapat létrehozása (ha ez nem történt meg korábban), amit bízhattok a TeamPulira (aki véletlenszerűen kisorsolja a csapattagokat) vagy egyszerűen & gyorsan megalkothatjátok ti magatok is! Ezután irány a chat! Beszéljétek meg a stratégiát a csapattársaiddal a chaten, akiket a ranglistán is láthatsz már, sőt a legtöbb lépést megtett csapat eredményére is rápillanthatsz. 

 

Virtuálisan, de együtt.

Mivel életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, fontos, hogy az eltöltött órák aktívan és boldogan teljenek. 

Harmadik lépésben, ami egyben az utolsó, már csak egy feladatod van hátra: jól érezni magad! Látogass el virtuális boltunkba, ahol újabbnál újabb kiegészítőket szerezhetsz magadnak. Azért a szerencsekereked se felejtsd el néha megpörgetni.

 

Jó hírünk, hogy ma már a vállalatok különös figyelmet fordítanak alkalmazottaik fizikai és mentális egészségre. Csapatépítő programokkal, céges rendezvényekkel és kirándulásokkal teszik színesebbé a vállalati mindennapokat.
Egy kötetlen alkalom viszont nem mindig elegendő arra, hogy az ott dolgozók összeszokjanak. Fontos a folyamatos kommunikáció és az érdeklődés fenntartása, nem csak az elvégzendő munkahelyi feladatokban, hanem a közösség egészségének irányában is egyaránt.

 

Ehhez nyújtunk új lehetőséget és ezért különleges számunkra a mai nap, hiszen már elérhető Magyarországon a TeamPuli applikáció Android- és iOS-rendszereken