Ismerjük meg egymást!

Üdvözlünk a Puliverzumban, jó, hogy itt vagy! Mesélünk egy kicsit magunkról. 

A TeamPuli az egészségtudatos csapatépítés játékos eszköze, mely segítségével a csapatszellemért és az egészségükért egyszerre tehetnek a felhasználók, miközben még jól is érzik magukat. Az első egészségfejlesztő alkalmazásunkat, a Fitpulit 2017-ben álmodtuk meg. A TeamPulit az akkori sikereken felbuzdulva, az ott szerzett tapasztalatok és felhasználói visszajelzések alapján alkottuk meg, 2022 tavaszától pedig kilépünk vele a nemzetközi piacra. 

Csapatunk egészségügyi és IT szakemberekből áll, akiknek nem csak a munkahelyi egészségfejlesztés, de a digitális vállalati egészség transzformációja is a szívügye. Partnereink között tudhatjuk az UNION Biztosítót, az EON vállalatait, a GE-t, az EPAM Systemet, a Budapest Bankot, a Meta-Inf Kft.-t, és számos közép- és nagyvállalatot, amelyek számára fontos a szakképzett munkaerő megtartása, és ezért többek között munkahelyi egészségprogramokkal is tesznek 

Szigorú adatbiztonság mellett támogatjuk ügyfeleink munkavállalóinak egészségét, és Lupinak, egészségőr kutyánknak köszönhetően a szórakozás is garantált. 

A munkaerőpiac változásaira a vállalatoknak is reagálniuk kell

Az utóbbi években a munkaerőpiac száznyolcvan fokos fordulatot vett, ma már nem csak a szakképzett munkaerő hiánya jelent kihívást a vállalatok számára, hanem a digitális átállás, a betegség miatt kieső munkaerő és a fluktuáció is megnehezíti a HR szakemberek munkáját. Az Y- és Z generációs munkavállalók könnyebben váltanak munkahelyet, amennyiben nem érzi komfortosan magát, és általában jellemző, hogy a munkaerő megtartásáért a vállalatoknak meg kell tenniük mindent. Mindennek eredményeképp felértékelődtek a munkavállalót megtartó egészségtámogatási, csapatépítő és vállalatfejlesztő tevékenységek. Egy 2019-es kutatás alapján a munkavállalók több mint fele váltana munkahelyet több egészségfejlesztéssel kapcsolatos juttatásért. A Fitpuli, a HR Fest és az UNION 2021-ben készült Egészségkutatása arra is rámutatott, hogy a legtöbb vállalat kiemelten fontosnak tartja a munkahelyi közösségek erősítését és a munkavállalók mentális egészségének fejlesztését. 

A TeamPuliban gamifikált egészségfejlesztő környezetet alkotva növeljük a munkavállalói bevonódást, ezáltal könnyítjük a munkaerő megtartását. 

Ahogy a vállalatok, úgy alkalmazottaik számára is megkerülhetetlen biztosítási forma az egészség. Az egészségfejlesztő jellegű juttatások közül költségoptimalizált választás lehet egy olyan egészségfejlesztő és közösségépítő játék, mint a TeamPuli. Továbbá az egészséges életmód kialakításában nélkülözhetetlen az elköteleződés és a folyamatos monitoring.  

Lupi, a TeamPuli egészségőrző kutyája, aki már eddig is több ezer munkavállaló egészségét őrizte, most új kalandra hív! 

Minden wellbeing-intézkedés sikere azon múlik, hogy sikerül-e bevonni azokat a kollégákat is, akik eredendően nem élnek aktív életet. Ebben segít a játékosság és az, hogy nem szükséges sem előképzettség, sem felkészülés, sem különleges felszerelés ahhoz, hogy bárki, bármikor elkezdje a játékot. A kihívások elindítása ráadásul egyszerűbb mint valaha, nem igényel sem bonyolult technikai előkészítést, sem komolyabb adminisztrációt. Aktívan, fitten és harmóniában önmagunkkal pedig jobb a munkahelyi hangulat, a közös játéktól erősebb a csapatszellem, ez pedig a hatékony és elkötelezett munkát is elősegíti.

A séta kiváló lehetőség arra, hogy a mindennapi mozgás életünk szerves részévé váljon, miközben szabadidőnkből sem engedünk. Beépítve a megszokott rutinba, a hétköznapi teendők elvégzésével is könnyen teljesíthető a kitűzött mozgáscél.

Hetente új bejegyzésekkel készülünk, érdekesebbnél érdekesebb egészségfejlesztési és humánerőforrás-management témákban.