Így építsd a csapatod a TeamPulival!

Mindenki teljesen máshogy áll a csapatépítőkhöz. Vannak, akik szeretik, bármi is legyen a program és persze, vannak olyanok is, akik csak akkor mennek bele a buliba, ha számukra szimpatikus dolgot talál ki a cégvezetés. Mi szerencsére tudunk egy tippet, amivel nem csak szórakoztató lehet a csapatépítés, hanem hasznos és praktikus is. 

A TeamPulival ugyanis egy olyan csapatépítőt csinálhatsz kollégáidnak, amivel minden szereplő jól jár. Az általad megálmodott céges kihívással minden munkatársadat meg tudod mozgatni, hiszen annyira veszik ki a részüket belőle, amennyire szeretnék. Természetesen csapattársaik ösztönzőleg fognak hatni rájuk, így napról napra egyre többet fognak mozogni, hogy minél hamarabb beérjenek a célba.

Közben a csapat chat funkciójának hála folyamatosan motiválni tudják egymást, meg tudják beszélni az aznapi aktivitásukat és jobban képbe is kerülhetnek azzal kapcsolatban, hogy kikkel dolgoznak együtt, ami nagyobb cég esetén nem hátrány. Ugyancsak kellemes velejárója a TeamPuli használatának, hogy csak a mobilalkalmazás és internet kell hozzá, ezért nem szükséges, hogy egy helyen, vagy egy városban legyenek az egy csapatba sorsolt kollégák. 

A sok mozgásnak hála pedig egyre jobb formába kerülnek, amitől nő a teherbírásuk és az egészségük erősödésével könnyebben elkerülhetik majd a szezonális, vagy éppen ad-hoc betegségeket. Fontos azonban megfelelő jutalmat kítalálni a céges kihíváshoz, ami lehet egy tárgynyeremény, egy közösen átélhető csapatprogram, extra szabadság, vagy akár pénzbeli juttatás is. A lényeg, hogy elegendő ösztönzőerőt adjon ahhoz, hogy mindenki részt vegyen a kihívással tarkított csapatépítőben és ha a legjobbak közé kerül, akkor el is nyerje méltó jutalmát. 

Érdemes arra megkérni a csapatokat, hogy a kihívás alatt minél több képet és/vagy videót készítsenek magukról lépésgyűjtögetés közben, hiszen ebből aztán egy remek céges válogatást lehet csinálni, a végén a legjobb 3 csapat kiemelésével. Ugyanakkor fontos az is, hogy rendszeresen mozgassuk meg ilyen kihívásokkal a kollégákat, hiszen ezzel hagyományt is tudunk teremteni a cégünkben.