Ezért használd kihívás alatt a csapat chatet!

A legtöbben már tudjátok, hogy a jó eredményekhez sokszor nem csak idő kell, hanem hatékony csapatmunka is. Ez ugyanígy igaz a TeamPuli céges kihívásaira, hiszen ha közben nem dolgoztok össze egymással, biztosan nem fogtok a legjobb csapatok közé kerülni. Ezért most megmutatjuk nektek, hogyan fordíthatjátok javatokra közösségi lépésszámlálónk közkedvelt funkcióját!

A TeamPuliban található csapat chaten – nevéből adódóan – azokkal a kollégáiddal beszélgethetsz, akikkel együtt kell teljesítened az aktuális céges kihívást. Mivel gyakran előfordulhat, hogy nem ismered minden csapattársadat, ezért érdemes minél hamarabb elkezdened beszélgetni velük, amivel a közös együttműködés megalapozása mellett a csapatkohéziót is erősítheted. 

A kihívás legelején mutatkozz be nekik és a legfontosabb információk mellett arra is térj ki, hogy milyen gyakran szoktál mozogni és mennyit tervezel a kihívás alatt. Ilyen formában azt is ellenőrizheted, hogy vajon minden csapattagod leszedte-e már a TeamPuli alkalmazását és azt is elősegítheted, hogy minél gyakrabban használják a kihívás során. 

Mindezek mellett érdemes nap mint nap beszámolnod arról, hogy mennyi lépést tettél meg, aminek alapvetően két célja van. Az egyik, hogy bizonyítsd csapattársaid számára, hogy te aktívan részt veszel a kihívás teljesítésében, a másik pedig az, hogy motiváld őket arra, hogy minél aktívabbak legyenek a verseny közben. Nyilvánvalóan aki mozgásszegény életmódot él, az nem most fog napi 10-20 ezer lépést összehozni, de rá is ösztönzőleg hatnak majd a munkatársak eredményei. 

Minden nap ajánlott azt is megnézni, hogy hogyan áll a többi csapat hozzátok képest és ezt megosztani egymással a csapat chaten keresztül. Ez leginkább azért fontos, mert nem szabad hagyni, hogy nagyon lemaradjatok az élmezőnytől, mert akkor szinte lehetetlen lesz utolérnetek őket. Ráadásul, ha valakik leelőztek titeket, akkor csak meg kell beszélnetek egymással, hogy ma mindenki kicsit többet megy, hogy ledolgozhassátok a lemaradásotokat és visszaszerezhessétek korábbi pozíciótokat. 

A céges kihívás alatt rengeteg izgalmas dologgal találkozhattok, vagy szép élményben lehet részetek, amit megörökíthettek és a csapat chaten elküldhettek társaitoknak. Így azért lazítható a verseny miatti társas nyomás és ez fel is dobja a közös beszélgetéseiteket, amiknek hála még közelebb kerülhettek egymáshoz.