A mobiloddal már az egészségedet is jobbá teheted!

Az okostelefonok megjelenése teljesen megváltoztatta az életünket, hiszen már nem csak egy telefon került így a kezünkbe, hanem egy fényképezőgép, egy zenelejátszó és egy internetes eléréssel felvértezett mini számítógép is. Bár sokan vannak még olyanok, akik nem fedezték fel az újkori mobilokban rejlő lehetőségeket, szerencsére a többség már remekül megtanulta a használatukat és az alkalmazásokkal is megbarátkozott. 

Ezek mind hozzájárultak, hogy az okostelefonunk az egyik legfontosabb eszközünk legyen, amin keresztül bármikor fel tudjuk venni a kapcsolatot a világgal, de akár dolgozhatunk, vagy éppen szórakozhatunk is. Az elmúlt években viszont egy új trend is megjelent, ami az okostelefont egészségünk szolgálatába állítja, amire a telefongyártók is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek. 

Mi is úgy gondoljuk, hogy ha már a telefonod mindenhova elkísér téged, akkor mennyire szuper lenne, ha hozzásegítene, hogy egészségesebb, boldogabb és egyben eredményesebb életét élhess. Ezért hoztuk létre közösségi lépésszámláló alkalmazásunkat a TeamPulit, amit Android vagy iOS rendszerű okostelefonodra könnyedén feltelepíthetsz. A segítségével hatékonyan szoktathatod rá magad a mozgásban gazdag életmódra pusztán azzal, hogy elkezdesz sétálni, majd egyre nagyobb távokat teszel meg, amit folyamatosan monitoroz és díjaz is a rendszer különböző virtuális kitűzőkkel és mérföldkövekkel. A TeamPuli a munkahelyi közösségeket is képes erősebbé kovácsolni. 

Ehhez csupán főnöki vagy HR vezetői szinten megálmodott céges kihívásokra van szükség, aminek hála különböző csapatokra osztanak titeket és együtt gyűjtitek lépéseitekkel a kilométereket. Akik pedig hamarabb célba érnek, azok az elismerés jeleként kaphatnak ajándékokat, extra jutattásokat, vagy éppen plusz szabadnapokat is. 

A legjobb az egészben viszont az, hogy a verseny közben összedolgozol a kollégáiddal, jobban megismered őket, ami a testi mellett a mentális egészségedre is jó hatással lesz. Aztán ki tudja, lehet, hogy a gyaloglás után újabb vizekre eveztek és közösen indultok el egy rövidtávú futóversenyen, ahonnan még mindig lehet feljebb lépni.