Tuti tippek a céges kihívásod teljesítéséhez!

Bár a TeamPuli kezelése rendkívül egyszerű, mégis arra buzdítunk, hogy szánj pár percet a feltérképezésére, hiszen ez sokat segíthet a jövőbeli eligazodásban és az aktuális céges kihívás teljesítésében. Most pedig mutatunk neked pár tippet arra, hogy hogyan szerezheted meg csapatoddal a dobogós helyet!

Az első és egyben legfontosabb, hogy ellenőrizzétek le minél hamarabb, hogy minden csapattársatok feltelepítette-e a TeamPulit, ugyanis mindenkire szükség van a győzelemhez. Nyilvánvalóan lesznek köztetek olyanok, akik aktívabbak a többieknél, de ha a közös csapat chaten folyamatosan beszámoltok egymásnak aznapi lépésgyűjtésetekről, akkor a többi társatok is nagyobb lendülettel fog részt venni a kihívásban. 

Elengedhetetlen azonban az is, hogy rendszeresen kövessétek a verseny alakulását, azaz hogy a többi csapat mennyi lépést szedett már össze és hogy milyen messze vagytok a céltól. Vannak igazán elvetemült kollégák, akik a kihívás alatt félmaratonokat is képesek futni a győzelem érdekében, nektek viszont nem szabad túlzásba esni, kivéve akkor, ha kellően edzettek és fittek vagytok hozzá. 

Az egész verseny ugyanis csak egy játék, amiben az a legjobb, hogy a megszokottnál többet mozogtok és ezt közösen teszitek ezt legtöbbször olyan kollégákkal, akikkel ellenkező esetben nem kerülnétek kapcsolatba. Így nem csak a saját erőnléteteket ismerhetitek meg, hanem új arcokat is a cégen belül, ami extra motivációt adhat a versenyben való részvételhez. 

Minden nap érdemes megpörgetnetek a Szerencsekereket, ugyanis ezzel garantáltan virtuális ajándékhoz juttok, ami lehet akár Lupi tallér is. Ez a TeamPuli valuta azért rendkívül fontos, mert a segítségével az alkalmazás Bolt szekciójában tudtok magatoknak venni olyan Kuponokat, amik használatával a megszokottnál lényegesen gyorsabban gyűjthetitek a lépéseket. Éppen ezért ajánlott ezekre ráfeküdni, hiszen extra előnyhöz juttathat titeket azokhoz a csapatokhoz képest, akik nem élnek velük és/vagy nem elég gyakran használják az applikációt.

 

Egyéni szinten is sokat tehetsz azért, hogy csapatod az élmezőnyben végezzen. Ezen a ponton viszont a fokozatosság elvét kövesd, azaz próbálj meg napról napra egyre többet sétálni, vagy éppen futni az előrehaladás érdekében. Például szállj le 1-2 megállóval hamarabb, vagy tedd le a kocsidat messzebbre az adott célponttól, hogy “rákényszerítsd” magadat a mozgásra, de az is segíthet, ha csak fogod magad és kellemes tempóban kalandozva felfedezed a környékedet, mondjuk ínycsiklandozó fagyi vagy jeges limonádé után kutatva. 

 

Egy biztos: a TeamPuli összehoz titeket, téged pedig formába hoz, a végén pedig még az is lehet, hogy a céges kihívást is megnyeritek!