Egy kis verseny sosem árt!

A külföldi és belföldi piaci szereplők számára már nem újdonság, hogy a verseny rengeteg pozitív dologgal járhat, ugyanis a legtöbb cégből a legjobbat hozza ki. De vajon mit lehet akkor tenni, amikor vállalkozásunk nem úgy teljesít, ahogy kellene a versenytársakhoz képest? Ebben segíthet hatékonyan a TeamPuli!

Közösségi lépésszámlálónk ugyanis remek lehetőséget kínál a cégvezetés számára, hogy egy különleges csapatépítő aktivitással egyszerre tegye egészségesebbé a kollégákat és növelje a teljesítményüket. Ráadásul a használata is nagyon egyszerű, aminek hála a kevésbé aktív kollégákat is könnyedén meg lehet mozgatni. 

Vezetőként csak ki kell választani egy céges kihívást, amit különböző csapatokba rendezett munkatársainknak teljesíteniük kell. Érdemes megfelelő díjazást is kitalálni az első három helyezettnek, hogy mindenki jobban motivált legyen a kihívás teljesítésére, hiszen mindenki egyéni teljesítménye hozzáadódik a csapat eredményéhez. 

Különleges csapatépítőként is kiváló megoldás a TeamPuli, ugyanis akár hibrid, home office, vagy teljesen irodai munkavégzés mellett is közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, akik egy újfajta környezetben ismerhetik meg egymást és a hatékony csapatmunkát. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy biztonságos környezetben tanulhatják meg azt, hogy milyen a versengés, így aztán ezt később tudják majd kamatoztatni éles helyzetekben. 

Azt se felejtsük el, hogy minél többet mozognak a kollégák a céges kihívásnak hála, annál egészségesebbek lesznek és annál jobban fogják bírni a munka szempontjából megterhelőbb időszakokat. Ha pedig rendszeressé válik náluk a mozgásgazdag életmód – amit gyakori céges kihívásokkal elő lehet segíteni – sokkal ritkábban lesznek betegek, amiből ők is profitálnak a cég mellett. 

Így hát nincs más hátra mint kipróbálni a TeamPulit, amit most gyorsan és egyszerűen megtehetsz az alábbi linken keresztül. Ha pedig bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a daniel@fitpuli.com mailcímen és mi igyekszünk a lehető leghamarabb kielégítő választ adni!